WEDSTRIJD 1001 Couleurs Beyne - ZVK Celtic Houthalen '94  5 - 2

DATUM 23-03-2007  21:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Celtic coachloos ten onder in slechts 2'.

Gisteren maakten we de verplaatsing naar Beyne, zonder coach Martens (werkverplichtingen), kinesist Kelchtermans (vrouw in het ziekenhuis), Nordin Salmy (werkverplichtingen) en Jeffrey Nelis (werkverplichtingen). Maar niet getreurd, want Beyne moesten we ook aankunnen zonder al deze heren.

En de gemoederen waren goed en eensgezind en Jamalle El Haoual kreeg de tactische richtlijnen onder zijn hoede, terwijl supersub Bart Delvaux de wissels zou doorvoeren. En jawel, aanvankelijk mocht Beyne komen en hield Celtic alles goed gesloten. Tot de eerste wissels werden doorgevoerd en Anouar Hajbat, samen met Vincenzo Rossi hoger gingen storen en dus de gaten vielen achterin bij Celtic. El Haoual had moeten ingrijpen, maar deed dit niet en in de 14' scoorde Bennani de 1-0. Celtic was meteen van slag en in plaats van de rust te bewaren werd er onmiddellijk voor de aanval gekozen, met een vlijmscherpe counter tot gevolg en jawel, zelfde minuut 2-0, via Bounaim. Nog geen minuut later stond het al 3-0 via El Handouz, want van organisatie was ineens niks meer in huis bij Celtic, dat nu overspoelt werd met lange ballen vanwege Gomez, die eigenlijk veel te vaak aankwamen en waardoor Beyne gevaarlijk bleef. Nog voor rust werd het 4-0 nadat doelman Sacchini zich totaal verkeek op zo'n lange bal en een misverstand had met Rossi, waardoor Okange met veel geluk aan de bal bleef en de ruststand op het scorebord plaatste.

Na de rust keerde ook de rust terug in de ploeg bij Celtic en opnieuw ging het nu meer aanvallen. De kansen kwamen dan ook stelselmatig, maar overmoed schaadt. En ook bij Celtic geldt dat gezegde, want het duurde tot de 28', vooraleer Brahim Oizaz eindelijk Gomez kon verschalken, 4-1. Maar Gomez bleef aardige lange ballen gooien en op zo'n lange bal trok Beyne nog maar eens in de counteraanval en in de 33' scoorde Eddirhami de 5-1. Over en uit voor Celtic, dat nochthans bleef meevoetballen en nog voor het einde de 5-2 op het scorebord knalde via Rossi. Domper op het geheel was de belachelijke rode kaart voor Brahim Oizaz, waarbij het nog maar eens gebeurde dat een limburgse scheidsrechter in de walen een limburgse ploeg nekt, terwijl dat andersom nooit het geval zou zijn. (cfr verslag tegen Herstal) Maar goed Fabbro...... ge hebt den dikste.

Verdiend verloren tegen een slechte ploeg met goede spelers. De spelers zijn te duchten, de ploeg trekt op niks....... geen organisatie, geen scheidsrechtersontvangst, en zelfs aanvankelijk geen fueille voor de wedstrijd.... Maarja, we hebben wél verloren.

Volgende week de belangrijkste clash van dit seizoen !!!!! De kwartfinale voor de Beker van België tegen Réal Chatelineau.

BE THERE OR ........... YOU'LL MISS THE MATCH OF THE YEAR !!!!!